Naturlig Facelift

Naturlig facelift

Ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp


Vill du se yngre ut, få en bättre hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet – samtidigt komma i balans och må allmänt bättre?

Vad händer i huden och hur fungerar det?

Genom olika rörelser i massagen, strykningar, friktioner och lätta manipulationer ökar blodcirkulationen och den cellulära syresättningen vilket ger huden en friskare lyster. Massagen löser upp muskelspänningar i ansikte, hals och huvud och öppnar för djup avslappning och lugn. Naturlig facelift stärker också ansiktsmuskulaturen och bidrar till att förebygga och förhindra slapp hud och fina linjer. Den skapar också en balans i energisystemet i kroppen, vilket bidrar till förbättrad allmänhälsa, då det lymfatiska flödet stimuleras och transporterar bort gifter från huden.

 

Vilken metod används?

Metoden som används är en unik kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande.

 

Hur ofta bör jag gå?

Resultatfokuserad och regelbunden behandling ökar fördelarna och det finns inga biverkningar med behandlingen. En rekommendation är att gå en gång i månaden för att underhålla huden.

 

Vem kan gå på naturlig facelift?

Alla kan gå!


45 min naturlig facelift 575:-