Sittande massage

Vill du kunna massera nära och kära, kollegor eller kompisar? - då är "sittande massage" något för dig!


Vad är sittande massage?

Sittande massage är en massageform som är enkel att utföra, och enkel att lära sig. Det enda som behövs är en stol eller en pall och någon att massera. Inga kläder behöver tas av och massagen kan genomföras överallt.

Sittande massage är ett utmärkt komplement till vanlig massage. Fokus ligger på rygg, axlar och armar, där flest muskelspänningar sitter. Sittande massage hjälper till att lösa dessa, samtidigt som den har en vitaliserande effekt. En hel sittande massage tar mellan 10-15 minuter - och det räcker långt för att mjuka upp kroppen.

Under hösten kommer jag att hålla kurs i detta. Du lär dig grundläggande massagegrepp för sittande massage och vi tränar på varandra. Efter avslutad kurs kan du ge en sittande massage på 10-15 minuter på någon i din omgivning.

I kursavgiften ingår utförligt kursmaterial med bilder så det blir lätt att komma ihåg momenten, fika och mycket träning under de 3,5 timmar som kursen är.

Anmälan

Du anmäler dig via mail under fliken "kontakt" eller ringer på telefon 070-690 72 59. Begränsat antal platser så vill du vara säker på att få plats boka i tid!

Och vill du veta mera? Ring så berättar jag gärna!


Datum för kurstillfällen under våren 2018 kommer under december månad.


Om du inte har möjlighet att gå på något av ovanstående tillfällen, men tycker att det vore en bra aktivitet för ditt kompisgäng, kollegiegänget eller någon annan grupp, hör av dig så hittar vi lösning på det också!


Läs mer om hur massage påverkar våra kroppar under fliken "om massage".