Mina TjänsterSvensk klassisk massage

Vi fokuserar på det område där det behövs – till exempel nacke, axlar, rygg, bak- och framsida av ben. Mjukar upp och ökar blodcirkulationen i dina muskler.

Naturlig facelift

Genom olika rörelser i ansiktsmassagen, strykningar, friktioner och lätta manipulationer ökar blodcirkulationen och musklerna stärks. Vilket ger en friskare lyster och förhindrar slapp hy.

Sittande massage

Vill du kunna massera nära och kära, kollegor eller kompisar? – då är ”sittande massage” något för dig!


Fotmassage

En härligt skön och välgörande massage för dina fötter och vader. Med olika massagegrepp ökar blodcirkulationen och musklerna mjukas upp. Självklart kan du även välja en lyxmassage där både händer och fötter mjukas upp.

Handmassage

En härligt skön och välgörande massage för dina händer. Med olika massagegrepp ökar blodcirkulationen och musklerna mjukas upp. Självklart kan du även välja en lyxmassage där både händer och fötter mjukas upp.

Duo-massage

Nu kan ni gå två stycken på klassisk massagebehandling samtidigt! Detta erbjuds i samarbete med Minos Manus.Kombomassage

Här kombinerar vi det bästa och mesta. En välgörande och grundlig klassisk massagegenomgång av rygg, axlar och nacke, som ofta är det område som vi samlar mest spänningar. Kombobehandlingen avslutas med en facelift.

Massageogram

Överraska någon med en avkopplande massage – vi bestämmer när var och hur och jag kommer dit med min massagebänk.

Presentkort

Du kan också köpa presentkort till dig själv eller någon annan som behöver massage.